Kunststof schaakbord

Kunststof schaakbord kopen

Kunststof schaakborden worden vaak gekocht als prijs een belangrijke factor is. Voor schaakclubs en scholen zijn de (PE) gelamineerde borden absoluut de beste keus, vanwege onder andere de duurzaamheid, lage licht reflectie, notatie aan de rand en stroefheid van het oppervlak. De plastic vouwbare borden zijn ook een veelvoorkomende keuze voor clubs en de oprolbare vinyl borden voor scholen. We verkopen niet de goedkoopste borden met een papierlaag op het karton, omdat die te snel kapot gaan. De siliconen borden kunnen ook in het zwembad gebruikt worden en de muismat borden liggen vlak en hebben een zachte toplaag.

De meest voorkomende kleur voorkeuren zijn: bruin in Nederland, België en Duitsland. Blauw en groen in Frankrijk en groen in de USA. Zwart en houtprint zijn populaire kleuren voor thuisgebruik.

De maat #6 (circa 55 mm velden) borden worden voor schaakclubs gebruikt. Op een groter schaakbord is het makkelijker om overzicht te houden. Op scholen wordt vaak een kleiner schaakbord gebruikt, maat #3 of 4 (38 - 45 mm velden) borden, zodat ze op de tafeltjes in de klas passen.

> Uitgebreid schaakbord koop advies

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 19

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 19

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina