Raindropchess

Raindropchess, het nieuwe familiespel!

Raindropchess is een nieuw bordspel! Het is een heel leuk spel en je wordt er nog slimmer van ook! Iedereen die de moeite neemt wordt aangenaam verrast door de uitdagingen die je aan het denken zetten. Dit is heel belangrijk voor de jeugd, want het is bekend dat door schaken de schoolprestaties verbeteren. De honderden foto's op internet vol geïnteresseerde klassen laten zien dat er een potentiele rage op komst is. Naast Monopoly, Scrabble, Schaken en Mens Erger Je Niet, hoort Raindropchess in elke huiskamer.

Raindropchess spelen

Raindropchess is eenvoudig te leren. Het spel begint op een leeg bord, en om beurten trek je een kaart en weet je welk stuk je op het bord mag zetten. De stukken mogen overal ingezet worden en bewegen als schaakstukken. Groot is de vreugde bij het koningsmoment, wanneer je stukken mogen gaan bewegen. Soms keren de kansen want als je je koning verliest, dan heb je verloren!

Raindropchess en schaken

Raindropchess maakt ook de 2000 jaar oude klassieker het schaken meer toegankelijk. De stukken bij Raindropchess bewegen hetzelfde als bij het schaken, daarom is de overstap naar het schaken moeiteloos. In de Raindropchess speldoos zit ook alles wat je nodig hebt bij het schaken. Een apart schaakspel is niet meer nodig. Voor goede schakers biedt de kansfactor bij Raindropchess een extra uitdaging.

Raindropchess kopen

Raindropchess is er in drie uitvoeringen. Het super chique Deluxe spel met zijn design stukken en de pionnen in regendruppel vorm. Het Family spel dat bij elk budget past en wat gewone schaakstukken gebruikt. En het basisspel wat als aanvulling gebruikt kan worden naast standaard wedstrijd schaakborden en stukken om Raindropchess te kunnen spelen. Voor scholen en schaakclubs zijn er voordeel pakketten met meerdere spellen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. € 20,00
  2. Aanbieding Raindropchess Deluxe contents
    Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 38,00 Al vanaf € 17,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina