Thema schaakspel

Wij bieden verschillende Thema Schaakspellen aan zoals design schaakspellen, stenen of marmeren schaakspellen. Neem gerust een kijkje in onze webshop. Alle bestellingen worden snel uit voorraad geleverd.

Traditioneel Chinees schaakspel

Traditionele Chinese schaakspellen zijn populair vanwege hun mystiek. Alhoewel de chinezen pas enige honderden jaren westerse stijl schaakspellen maken, hebben ze toch een grote reputatie opgebouwd voor bijzondere spellen. De schaakstukken zijn vaak erg gestileerd en van bijzondere materialen, zoals been, ivoor en tegenwoordig polystone.

Traditioneel Indiaans schaakspel

Traditioneel Indiase en reisschaakspellen laten de grote houtbewerkingsvaardigheden van de Indiërs zien. De Indiase werkplaatsen maken vaak al generaties lang schaakspellen. Door hun hoge kwaliteit hebben ook de reisschaakspellen die ze maken grote sierwaarde. Deze zijn te vinden onder de tab `reisschaakspellen`.

Kinder schaakspel

Schaakspellen voor kinderen zijn vaak heel kleurig, en zijn daarom ook regelmatig in trek voor hun sierwaarden. Een sjiek kinderschaakspel is vaak gemaakt van kleurig polystone of hand geschilderd plastic. Hiervan hebben we er verschillende in de webshop staan onder de tab `schaakspellen voor kinderen`

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina