Thema schaakspel

Design schaakspel kopen

Randroptime biedt een ruime keuze aan design schaakspellen. De variatie uit zich onder andere in materiaalsoort, model en thema, afmeting en detaillering. Zeer fraai uitgevoerd zijn de metalen schaaksets. We hebben in het kort wat informatie over de verschillende soorten op een rij gezet.

Glazen schaakspel

Vanwege de mooie licht effecten worden glazen schaakspellen vaak verkocht. In de webshop staan er al enige. Vooral het schaakspel van een combinatie van glas en hout is zeer populair vanwege de lage prijs en de hoge sierwaarde. We hebben nog meer hele mooie glazen design schaakspellen die nog niet in de webshop staan, die volgen waarschijnlijk begin volgend jaar.

Traditioneel chinees schaakspel

Traditionele chinese schaakspellen zijn populair vanwege hun mystiek. Alhoewel de chinezen pas enige honderden jaren westerse stijl schaakspellen maken, hebben ze toch een grote reputatie opgebouwd voor bijzondere spellen. De schaakstukken zijn vaak erg gestyleerd en van bijzondere materialen, zoals been, ivoor en tegenwoordig polystone.

Traditioneel indiaas

Traditioneel indiase en reisschaakspellen laten de grote houtbewerkingsvaardigheden van de Indiers zien. De indiase werkplaatsen maken vaak al generaties lang schaakspellen. Door hun hoge kwaliteit hebben ook de reisschaakspellen die ze maken grote sierwaarde. Deze zijn te vinden onder de tab `reisschaakspellen`.

Kinder schaakspel

Schaakspellen voor kinderen zijn vaak heel kleurig, en zijn daarom ook regelmatig in trek voor hun sierwaarden. Een sjiek kinder schaakspel is vaak gemaakt van kleurig polystone of handgeschilderd plastic. Hiervan hebben we er verschillende in de webshop staan onder de tab `schaakspellen voor kinderen`

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 37

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 37

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina