Demonstratie schaakbord oprolbaar met zakjes en diagram stijl schaakstukken

Oprolbaar demonstratie schaakbord met zakjes waarin de stukken passen. De schaakstukken hebben een diagram stijl. Het demonstratiebord is 69 cm groot. De randen van de schaakstukken zijn doorzichtig, dit wijkt af van de foto. De staunton stijl schaakstukken spreken beginners vaker aan en de diagram stijl schaakstukken spreken ervaren schakers meer aan. De voorkeur voor een stijl is een kwestie van smaak en gewenning.
Niet op voorraad
SKU
3211
€ 34,99
Het demonstratie schaakbord is gemaakt van hoogwaardig vinyl met daarop gedrukte velden. Twee stevige houten stangen houden het schaakbord strak. De doorzichtige schaakstukken hebben een gekleurd schaaksymbool erop staan. De schaaksymbolen komen overeen met moderne symbolen gebruikt voor boeken of schaakcomputer programma's. De schaakstukken passen goed in de zakjes van het schaakbord. Extra sterren en twee extra dames maken deel uit van de schaakset. Het demonstratie bord heeft schaak coordinaten rondom het bord. Het demonstratiebord past opgerold in de bijgeleverde zwarte nylon tas.
Meer informatie
MerkRaindroptime
Materiaal stukkenNee
Materiaal bordNee
Materiaal overigNee
KenmerkNee
DimensiesNee
FormaatNee
Combineert metNee
Levertijd1 - 2 dagen
VerpakkingNee
VerpakkingsinhoudNee
Gewicht1.0000
Kwaliteitsmerk CE speelgoedNee
OpmerkingNee
Verzend beleidNee
Retour beleidNee
Product statusNieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan