DGT e-Board USB Walnoot/Esdoorn

DGT e-Board USB Walnoot/Esdoorn. Het plug en play DGT e-Board brengt de mogelijkheden van een electronisch schaakbord. Spelen op de computer via een normaal schaakbord is nu mogelijk en ook met gebruikmaking van bijgeleverde software het live volgen van partijen via het internet. De duurzame DGT e-Boards zijn gemaakt van hoogwaardige houtsoorten en zijn gemakkelijk op de computer en het internet aan te sluiten. De bijbehorende schaakstukken en DGT XL schaakklok moeten apart besteld worden.
Op voorraad
SKU
3104
€ 266,00
Het DGT e-Board wordt in een mooie foto doos geleverd met de Chess Tutor CD Rom die de stap methode schaken trainingsprogramma en een speciale editie van het beroemde Fritz schaakwereld programma bevat en 100 dagen gratis toegang bij playchess.com. Speciale software voor de computer of het internet wordt bijgeleverd. Een 3,5 m USB kabel en een kabel voor een DGT XL klok worden meegeleverd. Op het e_Board zit twee jaar fabrieksgarantie.
Meer informatie
EAN / ISBNNee
MerkDGT
Materiaal stukkenSchaakstukken niet inbegrepen
Materiaal bordWalnoot - esdoorn
Materiaal overig-
Combineert met#6 ≈ 95 mm koningshoogte schaakstukken
Levertijd1 - 2 dagen
Verpakking-
Inhoudn.v.t.
Dimensies⊞ ≈ 54 x 54 x 2,0 cm; ☐ ≈ 55 mm
Opmerking-
Kwaliteitsmerk CE speelgoedn.v.t.
Zending beperkingn.v.t.
Gewicht5.3000
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan