DGT e-Board USB Wenge/Esdoorn

DGT e-Board USB Wenge/Esdoorn. Het plug en play DGT e-Board brengt de mogelijkheden van een electronisch schaakbord. Spelen op de computer via een normaal schaakbord is nu mogelijk en ook met gebruikmaking van bijgeleverde software het live volgen van partijen via het internet. De duurzame DGT e-Boards zijn gemaakt van hoogwaardige houtsoorten en zijn gemakkelijk op de computer en het internet aan te sluiten. De bijbehorende schaakstukken en DGT XL schaakklok moeten apart besteld worden.
Op voorraad
SKU
3106
€ 299,00
Het DGT e-Board wordt in een mooie foto doos geleverd met de Chess Tutor CD Rom die de stap methode schaken trainingsprogramma en een speciale editie van het beroemde Fritz schaakwereld programma bevat en 100 dagen gratis toegang bij playchess.com. Speciale software voor de computer of het internet wordt bijgeleverd. Een 3,5 m USB kabel en een kabel voor een DGT XL klok worden meegeleverd. Op het e_Board zit twee jaar fabrieksgarantie.
Meer informatie
MerkDGT
Materiaal stukkenSchaakstukken niet inbegrepen
Materiaal bordWenge - esdoorn
Materiaal overig-
KenmerkNee
Dimensies⊞ ≈ 54 x 54 x 2,0 cm; ☐ ≈ 55 mm
Formaatn.v.t.
Combineert met#6 ≈ 95 mm koningshoogte schaakstukken
Levertijdtot 1 week
VerpakkingFoto display doos
Verpakkingsinhoudn.v.t.
Gewicht5.3000
Kwaliteitsmerk CE speelgoedn.v.t.
Opmerking-
Verzend beleidn.v.t.
Retour beleidn.v.t.
Product statusNieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan