DGT Pi - Schaakcomputer voor DGT e-Boards

De DGT Pi is 's werelds enige all-in-one programmeerbare schaakcomputer. Met de geïntegreerde schaakklok verandert u uw USB of Bluetooth DGT e-Board in uw beste sparring partner. De combinatie van het e-Board en de DGT Pi biedt een unieke manier om met een echt schaakbord en stukken te schaken, te trainen en partijen en posities te analyseren.

Meerdere schaak engines (StockFish, Texel, Arasan, Rodent II, Zurichess, Floyd, Cinnamon en Claudia) zijn opgenomen in dit op de Raspberry Pi 3 hardware gebaseerd systeem, ingebouwd in de meest geavanceerde schaakklok die momenteel beschikbaar is: de DGT3000. Verschillende spelinstellingen en spel niveaus kunnen worden gekozen alsook openingsboeken. Het display begeleidt u door de menu instellingen en informeert u tijdens het partij door middel van kloktijden, spel zetten en hints.

Wilt u een schaakpartij starten, sluit dan eerst de DGT Pi aan op uw DGT e-Board en plaats alle stukken in de beginstand. Vervolgens doet u een eerste zet om een partij te starten. Tijdens het denken van de engine geeft het display de kloktijden weer. Wanneer de DGT Pi zijn volgende zet heeft berekend wordt deze zet weergegeven op het display. Voer nu de computer zet uit op het e-Board. Daarna bent u weer aan de beurt om een zet op het e-Board te doen. Het is niet nodig om na elke zet de klok hendel te bedienen. DGT Pi wisselt automatisch van beurt zodra een zet is gedaan op het e-Board. Bedienen van de hendel tijdens een spel zal resulteren in een verandering van speelzijde. U kunt dus gemakkelijk overschakelen van spelen met de witte stukken naar spelen met de zwarte stukken en weer terug.

DGT Pi kan ook gebruikt worden als alleen een DGT3000 schaakklok. Raadpleeg de aparte DGT3000 handleiding voor instructies. De twee batterijen (meegeleverd) moeten worden geïnstalleerd, ook wanneer het apparaat wordt gebruikt als een schaakcomputer met de externe poweradapter aangesloten. Bij het gebruik van DGT Pi als schaakklok is het niet noodzakelijk om de poweradapter aan te sluiten.

Het doel van deze handleiding is om uitleg te geven over de functionaliteit en bediening van de DGT Pi schaakcomputer. We beschrijven hoe de DGT Pi aan uw DGT e-Board moet worden aangesloten en hoe u spelinstellingen kunt kiezen. U kunt uw DGT Pi voor trainingsdoeleinden gebruiken of om mooie schaakpartijen te beleven tegen een reeks van verschillende schaak engines met uitdagende ELO ratings. Het is ook waardevol voor training van beginnende schakers.

Gratis software upgrades met verbeteringen en nieuwe engines zullen van tijd tot tijd ter beschikking worden gesteld via de DGT website. De DGT Pi schaakcomputer kan op een DGT USB- of Bluetooth e-board worden aangesloten. De USB cable is meegeleverd en bluetooth is ingebouwd in de schaakcomputer.

De volgende onderdelen zijn meegeleverd:

  • DGT Pi schaakcomputer 
  • Autorange 5 Volt poweradapter met micro USB-aansluiting en stekers voor Europa, VS en het Verenigd Koninkrijk 
  • Micro SD-kaart (reeds ingebouwd in de SD-kaartsleuf van DGT Pi) 
  • Micro SD card adapter 
  • Batterij-set (2 x AA) 
  • Handleiding DGT3000 (6 talen) 
  • Handleiding DGT Pi (5 talen) 
  • USB-kabel
Op voorraad
SKU
3008
€ 279,95
Meer informatie
MerkDGT
Materiaal stukken-
Materiaal bord-
Materiaal overigABS plastic
KenmerkRood + zwart
Dimensies150 x 85 x 115 mm
FormaatNee
Combineert met-
Levertijd1 - 2 dagen
VerpakkingFoto display doos
Verpakkingsinhoud-
Gewicht0.8500
Kwaliteitsmerk CE speelgoedCE speelgoed, geen specifieke waarschuwingen
Opmerking-
Verzend beleidLevering naar legale en reguliere internationale bestemmingen - anders wordt uw geld terugbetaald
Retour beleid30 dagen niet goed geld terug garantie
Product statusNieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan