DGT Royal schaakstukken voor electronisch schaakbord

De DGT Royal schaakstukken zijn met de hand gemaakt volgens een Staunton model met een heel sierlijk paard. De schaakstukken zijn gemaakt van palissander en van chikri. De DGT schaakstukken zijn verzwaard en voorzien van vilt aan de onderkant, waardoor ze fijn spelen. Een extra dame wordt per kleur bijgeleverd, dus in totaal vier dames. Deze set kan worden gebruikt op alle DGT e-Boards, Smartboards en op de Revelation II (Chess Computer).

De schaakstukken worden automatisch en snel herkend door het e-board, ook met snelschaken. De stukken bevatten een LC resonator op een ferrietstaaf, in het frequentiebereik van 90-350 KHz. Door een veld op het e-board te selecteren, oscilleert een amplifier. De witte stukken hebben twee frequenties voor de torens, dames, paarden en lopers. De pionnen hebben 4 frequenties. De ferrietstaven zijn te zien op de onderstaande afbeelding.

Op voorraad
SKU
3140
€ 219,00
Meer informatie
MerkDGT
Materiaal stukkenChikri - palissander rozenhout (D. Sissoo)
Materiaal bordSchaakbord niet inbegrepen
Materiaal overig-
KenmerkNee
Dimensies≈: ♔↕ 95mm; ↔ 42mm; ♕↕ 81mm; ↔ 38mm;♖↕ 57mm; ↔ 36mm;♗↕ 73mm; ↔ 36mm;♘↕ 67mm; ↔ 35mm;♙↕ 52mm; ↔ 29mm
FormaatNee
Combineert met#6 ≈ 55 mm schaakbordveldmaat
Levertijd1 - 2 dagen
VerpakkingPlastic zak
VerpakkingsinhoudNee
Gewicht0.8000
Kwaliteitsmerk CE speelgoedNee
OpmerkingAmbachtelijk gemaakt, kleine afwijkingen mogelijk
Verzend beleidNee
Retour beleidNee
Product statusNieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan