Spelklok / schaakklok DGT Easy in rood en wit

Spelkok / schaakklok DGT Easy in rood, groen, paars of zwart. De DGT Easy is een spelklok die geschikt is voor tweepersoons bordspellen, zoals schaken, dammen en go. De DGT Easy is een volwaardige vervanger van een mechanische klok of zandlopers.
Op voorraad
SKU
259
€ 27,49
De DGT Easy is een spelklok / schaakklok met een countdown en een zetten timer functie. De spelklok heeft een groot display en een lage batterij spannings indicator. De DGT Easy werkt op twee AA batterijen (niet meegeleverd) en heeft een laag energie verbruik. De spelklok is verpakt in een foto doos.
Meer informatie
ISBN / EAN Nee
Merk DGT
Color n.v.t.
Afmetingen Batterietyp: 2x AA 1,5V (Alkaline empfohlen); Lebensdauer der Batterie: ungefähr 2 Jahre; Displaygröße: 126 x 23 mm; Gehäuse: ABS-Kunststoff ; Genauigkeit: 1 Sekunde pro Stunde.
Gewicht 1.0000
Gebruik De DGT Easy is geschikt is voor tweepersoons bordspellen, zoals schaken, dammen en go. De DGT Easy plus is eenvoudig te bedienen. De spelklok biedt de keuze tussen een countdown mechanisme voor de totale speeltijd en een move timer. De DGT Easy is met name bedoeld voor thuisgebruik, de DGT 2010 game timer is robuster uitgevoerd en is beter geschikt voor club gebruik en bijvoorbeeld snelschaaktoernooien. De DGT Easy is veel nauwkeuriger en betrouwbaarder als mechanische klokken. Uiteraard is de DGT veel vriendelijker in het gebruik als de zandlopers en game timers die voor sommige spellen zijn ontwikkeld.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spelklok / schaakklok DGT Easy in rood en wit
Uw waardering