Gewoon Positiespel 8

Peter Kort is een prachtig voorbeeld voor iedereen: hoe je doelgericht met dammen bezig kunt zijn. Hij is een prachtig voorbeeld voor iedereen: hoe je dammen systematisch kunt bestuderen. Hij is een prachtig voorbeeld voor iedereen: hoe je kunt vooruitgaan in je resultaten, met je rating en vooral ook met je begrip van het dammen en ook nog op een wat hogere leeftijd. Maar alleen als je het goed aanpakt. Peter heeft (bijvoorbeeld!) doelgericht gewerkt aan één bijzonder systeem: hij bracht de bijpassende openingen in kaart, hij bracht de combinaties in kaart, hij bracht vooral ook de (vervolg)systemen in kaart.
Ik heb voor dit boek meer dan 150 partijen gebruikt die hij gespeeld heeft met dit systeem. Als dit boek verschijnt zullen het vast al meer dan 200 partijen zijn geworden. Natuurlijk is deze aanpak ook erg kansrijk, want Peter herkent de openingen, de combinaties en de richtingen. Hij heeft het dus zo systematisch aangepakt en zo vaak gespeeld: ik wil zijn systeem daarom graag noemen SYSTEEM KORT.
We zullen zien dat het ook een STARTSYSTEEM is om te komen tot allerlei andere systemen. En zo is SYSTEEM KORT ook nadrukkelijk bedoeld: het is één geheel met de systemen die kunnen gaan volgen. Daarom leer je in dit deel ook over verschillende systemen.

Op voorraad
SKU
Gewoon Positiespel 8
€ 20,00
Meer informatie
AuteurJohan Krajenbrink
TaalNederlands
Boek bindingSoftcover gelijmd
Aantal pagina's95
MerkEigen uitgave
Dimensies170 x 240 mm
Levertijd1 - 2 dagen
Opmerking-
Verzend beleidLevering naar legale en reguliere internationale bestemmingen - anders wordt uw geld terugbetaald
Retour beleid30 dagen niet goed geld terug garantie
Gewicht0.5000
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan