Leer schaken in 10 minuten door Brian Byfield

Leer schaken in 10 minuten - boekbespreking

Heb je altijd al willen schaken, maar heb je weinig tijd om het te leren? Zoek niet verder! Dit handige boek laat je zien hoe het moet, in slechts 10 minuten tijd. Leer hoe de stukken lopen, leer eenvoudige tips en trucs en vind dan een tegenstander voor je eerste partij. Gewapend met de informatie in dit boek, word je supersnel een heuse schaker! Een verzorgd vormgegeven boekje met grappig bedoelde, ingekleurde cartoon-achtige illustraties. Eerst worden de schaakstukken kort behandeld. Vervolgens worden verschillende zetten uitgelegd aan de hand van de schaakstukken met alliterende titels als 'Dodelijke dames' en 'Pittige pionnen. Tot slot de letters en symbolen voor de stukken en de waarde van de stukken. Afgesloten wordt met de kortste partij die je kunt spelen: narrenmat. Een leuk boekje om de bebinselen van het schaken te leren.

Brian Byfield - auteur

Brian Byfield heeft altijd een passie voor schaken gehad tijdens zijn carriere in marketing, films en televisie. Brian Byfield begon met schaken toen hij op tweejarige leeftijd het bord van zijn vader omgooide. Hij woont in Londen.

Gray Jolliffe - illustraties

Gray Jolliffe is een gevierd stripmaker en illustrator die bekend is van de Wicked Willie serie gepubliceerd in de jaren tachtig. Gray Jolliffe, die geen snars van schaken wist toen hij aan de illustraties voor dit boek begon, is nu een genadeloze tegenstander. Hij woont in Henley-on-Thames, Oxfordshire.

Op voorraad
SKU
9789048306077
€ 6,95
-
Meer informatie
Levertijdn.v.t.
MerkOther
Auteurn.v.t.
Aantal pagina'sn.v.t.
Taaln.v.t.
Boek bindingn.v.t.
Dimensiesn.v.t.
Verzend beleidn.v.t.
Retour beleidn.v.t.
Gewicht1.0000
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan