Schaakvermaak 2 door Pascal Losekoot

Schaakvermaak 2 is een echt hebbedingetje. Het is een leuk schaakboek om door te bladeren voor huisschakers, clubschakers en jeugdschakers, vanaf stap 2 niveau. Het bevat een combinatie van leerzame en interessante verhalen over bekende schakers en schaakgebeurtenissen gecombineerd met opgaven.

Pascal Losekoot - auteur

Pascal Losekoot is een gediplomeerd jeugd schaaktrainer met een uitgebreide en jarenlange ervaring. Pascal heeft lesgegeven in alle stappen en ook landelijk individueel jeugd spelers getraind en begeleid bij toernooien. Daarnaast heeft Pascal Losekoot ook een achtergrond als programmeur. Pascal Losekoot is een ervaren schaakschrijver en heeft twee schaakboeken geschreven, Schaakvermaak 1 en 2. In eigen beheer heeft hij ook nog vakantie schaakboeken uitgegeven. De boeken van Pascal onderscheiden zich door de luchtige toon. Zijn boeken combineren leuke verhalen over schakers en schaakgebeurtenissen met leerzame partijfragmenten en opgaven.

Op voorraad
SKU
9789080721388
€ 10,95
Schaakvermaak 2 bevat in 12 hoofdstukken weer een aantal leuke onderwerpen, zoals: De WK-match Steinitz-Günsberg (1890) waarbij het Evansgambiet een belangrijke rol speelde, mat met paard, de verste vrijpion, Capablanca de flamboyante wereld kampioen, Vera Menchik de eerste vrouwelijke wereldkampioen, de kleine kwaliteit, Pat en pat voorkomen, correspondentieschaak, tegengestelde rokades en eindspelstudies.
Meer informatie
Levertijdn.v.t.
MerkOther
Auteurn.v.t.
Aantal pagina'sn.v.t.
Taaln.v.t.
Boek bindingn.v.t.
Dimensiesn.v.t.
Verzend beleidn.v.t.
Retour beleidn.v.t.
Gewicht1.0000
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan