Schaken is slim deel 2 - mat, promotie, rokeren en en passent slaan - Monika Stefaniak en Ton Montforts

Deel 2: Eerste spelregels van het schaken

Schaken is slim is een nieuwe schaak methode die jonge kinderen spelenderwijs leert schaken (5-8 jaar). Vanuit hun vertrouwde kleuren, knippen en plakken komen ze binnen in de wonderlijke wereld van het schaken. Daarbij worden ze begeleid door de slang Schakie, een meester in dit werk. Hij geeft uitleg en tips en daagt de kinderen uit met raadsels en zelfs een heus doolhof waarbij 2 paarden moeten worden gered. De zeer kleurige oefenboekjes zijn een lust voor het oog. Oorspronkelijk Pools zijn ze nu vertaald in het Nederlands. Bij de boekjes worden kleurige stickers en een memory-spel geleverd.

Monika Stefaniak - auteur

Monika Stefaniak heeft vrolijke schaakboekjes gemaakt voor gebruik op Poolse scholen.

Ton Montforts - vertaler

Ton Montforts heeft de Limburgse schaakacademie opgericht en is een vermaarde schaaktrainer.

Andrzej Wróblewski - illustraties

Andrzej Wróblewski is een illustrator met een levendige cartoon stijl die heel geschikt is voor kinderen. Andrej heeft de illustraties voor verschillende kinder schaak uitgaves verzorgd.

Op voorraad
SKU
9788389590255
€ 5,60
  • Koop 10 voor € 5,32 en bespaar 11%
  • Koop 30 voor € 5,04 en bespaar 16%
De volgende onderwerpen worden behandelt: schaak, schaakmat met dame of twee torens, promoveren, rokeren, en passent slaan en de waarde van de stukken.
Meer informatie
ISBN / EAN Nee
Merk n.v.t.
Color n.v.t.
Afmetingen Paperback, 16 pages, 2 sticker pages, 2 pagina's met speelkaarten, 210 x 297 mm
Gewicht 1.0000
Gebruik De schaken is slim serie is bedoeld voor jonge kinderen van 5 tot en met 8 jaar. Onder begeleiding leren ze op een leuke en vrolijke manier met puzzels en stickers plakken het schaakspel.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schaken is slim deel 2 - mat, promotie, rokeren en en passent slaan - Monika Stefaniak en Ton Montforts
Uw waardering