Snel leren schaken door Alan Orpin en Brian Byfield

Snel leren schaken - boekbespreking

Snel leren schaken is een boek vol hilarische cartoons van de Engelse illustrator Gray Jolliffe. Deze cartoons begeleiden de tekst die je snel en eenvoudig de eerste stappen naar schaakmat leren. Het is geschreven door twee zelfverklaarde schaakfanaten. Snel leren schaken toont je alle basisvaardigheden – de stukken en hoe je moet zetten en slaan – en geeft je een arsenaal aan slimme trucjes om je tegenstander ten val te brengen. Als je dit boek hebt gelezen, ben je niet meer te houden.

Brian Byfield - auteur

Brian Byfield heeft altijd een passie voor schaken gehad tijdens zijn carriere in marketing, films en televisie. Brian Byfield begon met schaken toen hij op tweejarige leeftijd het bord van zijn vader omgooide. Hij woont in Londen.

Alan Orpin- auteur

Alan Orpin is een ervaren schaakspeler en een heeft vele prijzen gewonnen als regiseur van TV reclames. Alan Orpin hangt rond in duistere koffiehuizen in Hamburg waar hij tegen vreemden schaakt voor geld. Hij woont in Hamburg. 

Gray Jolliffe - illustraties

Gray Jolliffe is een gevierd stripmaker en illustrator die bekend is van de Wicked Willie serie gepubliceerd in de jaren tachtig. Gray Jolliffe, die geen snars van schaken wist toen hij aan de illustraties voor dit boek begon, is nu een genadeloze tegenstander. Hij woont in Henley-on-Thames, Oxfordshire.

Niet op voorraad
SKU
9789048303854
€ 12,50
-
Meer informatie
LevertijdNee
MerkOther
AuteurNee
Aantal pagina'sNee
TaalNee
Boek bindingNee
DimensiesNee
Verzend beleidNee
Retour beleidNee
Gewicht1.0000
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan