Solitaire chess

Solitaire Chess zijn logische schaakpuzzels op een verkleint schaakbord van 4 bij 4 velden. De puzzels gaan van simpel naar moeilijk en het is verrassend leuk om zo schaken te leren en voor betere schakers om de puzzels op te lossen. De bedoeling is door slagzetten om op een na alle schaakstukken te slaan. Een ideale puzzel als er geen medespeler in de buurt is.
Op voorraad
SKU
0631
€ 20,00
De speldoos bevat tien schaakstukken, twee paarden, twee torens, twee pionnen, twee lopers, een koning en een dame. Op 30 kaarten zijn zestig uitdagende puzzels geprint. Zet de stukken op het bord volgens de puzzel kaarten en los de puzzel op door alle stukken te slaan tot er nog maar een over is. In de doos bevinden zich de oplossingen, die voorzien zijn van hints. De stukken verplaatsen volgens de traditionele schaakregels. De puzzel kaarten hebben verschillende niveaus van beginner tot expert. De 10 schaakstukken zijn opgeslagen in een bewaardoos. De bewaardoos is verpakt in een foto doos.
Meer informatie
MerkRaindroptime
Materiaal stukkenNee
Materiaal bordNee
Materiaal overigNee
Kenmerkn.v.t.
DimensiesNee
Formaatn.v.t.
Combineert metNee
Levertijd1 - 2 dagen
VerpakkingFoto display doos
Verpakkingsinhoudn.v.t.
Gewicht1.0000
Kwaliteitsmerk CE speelgoedn.v.t.
OpmerkingNee
Verzend beleidn.v.t.
Retour beleidn.v.t.
Product statusNieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan