Training CD Chess Tutor Stap 2 - Stappenmethode

De Chess Tutor is een programma om schaken te leren. Het is gebaseerd op de succesvolle Stappenmethode van Rob Brunia en Cor van Wijgerden waarmee naar schatting al ruim 400.000 kinderen en volwassenen hebben leren schaken. In de eerste stap leer je alles wat elke schaakspeler nodig heeft: de regels en de basisvaardigheden. In vergelijking met andere schaakmethoden kent de stappenmethode een unieke leerstofvolgorde. Het aanleren van mat wordt zolang mogelijk uitgesteld. Dat wekt aanvankelijk verwondering en zelfs ongeloof maar de praktijk heeft inmiddels bewezen dat deze aanpak voortreffelijk werkt. Kinderen en volwassenen leren echt goed schaken, zeker als zij tussentijds genoeg spelen. Partijtjes en spelletjes spelen is dan ook een belangrijk onderdeel van de Chess Tutor.
Niet op voorraad
SKU
9783941819016
€ 19,95
Basislessen: 1. Activiteit en kwetsbaarheid;2. Dubbele aanval: dame;3. De penning;4. Uitschakelen verdediger;5. De gouden regels; 6. Mat in twee;7. Aanvalsdoel: veld;8. Dubbele aanval: paard;9. Mat zetten met een toren;10.Dubbele aanval: koning, toren, loper, pion;11.Aftrekaanval;12.Verdedigen tegen mat;13.De korte notatie.Pluslessen: P1. Mat; P2. Kwetsbaarheid in de opening;P3. Verdedigen;P4. Routeplanner;P5. Mat bedenken; P6. Pat;P7. Materiaal winnen; P8. Spelregels. Soorten spelletjes: 1. Vangen;2. Munten slaan;3. Routeplanner;4. Veilig inplaatsen; 5. Stop de vrijpionnen; 6. Mat zetten.
Meer informatie
MerkStappenmethode
KenmerkNee
DimensiesNee
LevertijdNee
VerpakkingNee
OpmerkingNee
Verzend beleidNee
Retour beleidNee
Gewicht1.0000
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan