Winnen met het Frans - Friso Nijboer, Geert Van der Stricht

Winnen met het Frans en andere Half-Open Spelen - Sterk uitgebreide geheel herziene 2e druk.

Iedere schaker wil graag winnen, het liefst zo vroeg mogelijk in de partij en het liefst met een mooie combinatie of een duivelse valstrik. Aan de andere kant wil niemand al na een paar zetten tegen een achterstand aankijken omdat hij een geniepigheidje van z'n tegenstander over het hoofd heeft gezien.

De schaakopening is een mijnenveld!Dit boek leert hoe je de kansen herkent om al in een vroeg stadium aan te vallen, en hoe je typische valkuilen in de opening vermijdt. De eer dan tweehonderd dertig zorgvuldig gekozen partijen uit de veelgespeelde Franse opening (en de andere Half-Open spelen zoals Pirc, Caro-Kann, en Scandinavisch) bieden elke schaker een uitgekiend overzicht van de belangrijkste tactische wapens.

Samen met de andere delen uit de populaire serie Taktiek in de Schaakopening vormt dit boek een handleiding voor de avontuurlijk ingestelde schaker om met eenvoudige middelen meer partijen te winnen.

Friso Nijboer is een van de meest ervaren Nederlandse Grootmeesters, winnaar van een groot aantal schaaktoernooien in binnen- en buitenland, topscorer van het team dat het Europese Kampioenschap in 2001 veroverde.

Geert van der Stricht is een Internationaal Meester uit België, en voormalig nationaal kampioen. Samen schreven Nijboer en Van der Stricht een zeer toegankelijk (en ook vermakelijk!) leerboek voor club- en thuisschakers.

Op voorraad
SKU
9789056911461
€ 15,80
-
Meer informatie
Levertijdn.v.t.
MerkNew in chess
Auteurn.v.t.
Aantal pagina'sn.v.t.
Taaln.v.t.
Boek bindingn.v.t.
Dimensiesn.v.t.
Verzend beleidn.v.t.
Retour beleidn.v.t.
Gewicht1.0000
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan