DGT Classic schaakstukken voor electronisch schaakbord (#6)

De DGT Classic schaakstukken zijn gemaakt volgens een Staunton model en hebben zwart gebeitste stukken met een zogenaamd frans paard. De DGT Classic schaakstukken worden vaak gebruikt in combinatie met het walnoot of rozenhout electronisch schaakbord. Tijdens verschillende wereld-kampioenschappen en op de meeste schaaktoernooien wordt deze combinatie gebruikt. De DGT schaakstukken zijn verzwaard en voorzien van vilt aan de onderkant, waardoor ze fijn spelen. Een extra dame wordt per kleur bijgeleverd, dus in totaal vier dames. Deze set kan worden gebruikt op alle DGT e-Boards, Smartboards en op de Revelation II (Chess Computer).

De schaakstukken worden automatisch en snel herkend door het e-board, ook met snelschaken. De stukken bevatten een LC resonator op een ferrietstaaf, in het frequentiebereik van 90-350 KHz. Door een veld op het e-board te selecteren, oscilleert een amplifier. De witte stukken hebben twee frequenties voor de torens, dames, paarden en lopers. De pionnen hebben 4 frequenties. De ferrietstaven zijn te zien op de onderstaande afbeelding.

Op voorraad
SKU
3133
€ 169,00
Meer informatie
MerkDGT
Materiaal stukkenChikri - zwart gelakt chikri
Materiaal bordSchaakbord niet inbegrepen
Materiaal overig-
Kenmerk-
Dimensies≈: ♔↕ 95mm; ↔ 41mm; ♕↕ 78mm; ↔ 38mm;♖↕ 52mm; ↔ 33mm;♗↕ 69mm; ↔ 35mm;♘↕ 64mm; ↔ 35mm;♙↕ 48mm; ↔ 29mm
Formaatn.v.t.
Combineert met#6 ≈ 55 mm schaakbordveldmaat
Levertijd1 - 2 dagen
VerpakkingPlastic zak
Verpakkingsinhoudn.v.t.
Gewicht0.7000
Kwaliteitsmerk CE speelgoedn.v.t.
OpmerkingAmbachtelijk gemaakt, kleine afwijkingen mogelijk
Verzend beleidn.v.t.
Retour beleidn.v.t.
Product statusNieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan