DGT luxe kunststof USB Smart Board met notatie

Het DGT Smart Board is ontworpen om betaalbaarder te zijn en is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Met dezelfde geweldige functionaliteit en gebruikerservaring als de bestaande e-Boards is het Smart Board een prachtige aanvulling van dit scala aan elektronische schaakborden.

Het DGT Smart Board is geschikt voor toernooigebruik en thuisgebruik.

Voor thuisgebruik:

Computer Play, Training, Analyse en Studie: Het DGT Smart Board werkt samen met de sterkste schaakspellende software en schaakmotoren die beschikbaar zijn op uw pc of laptop. Voeg de DGT Pi-schaakcomputer toe om van uw Smart Board uw sterkste sparringpartner te maken. Sla automatisch de gespeelde games op voor publicatie- of analysedoeleinden.
Online spelen: speel online tegen tegenstanders van over de hele wereld met behulp van de DGT Smart Board als uw invoerapparaat. De bewegingen van de tegenstander (mens of motor) worden weergegeven op het display van de DGT3000-schaakklok die verbinding maakt met het Smart Board.
Live-internetuitzendingen: gebruik de gratis DGT LiveChess-software en Cloud Service om uw schaakgames live via internet uit te zenden.
Voor thuisgebruik kan een USB-kabel worden verkregen met een gratis Chessbase DVD die u Premium toegang verleent tot Playchess.com en de Fritz14 schaakspel-engine.

Voor toernooigebruik:

Tournament Set-up: DGT Smart Boards zijn volledig compatibel voor gebruik in combinatie met bestaande houten DGT e-Boards in een toernooi-opstelling.
Live internetuitzendingen: gebruik de gratis DGT LiveChess-software en Cloud Service om uw toernooi live uit te zenden via internet.
Kabelverbindingen voor het Smart Board in de toernooisetting moeten apart worden besteld!

Innovatief ontwerp

De DGT Smart Board heeft een innovatief nieuw ontwerp. Door de kleinere voetafdruk lijkt het bord boven het tafelblad te zweven. De woodprint-afwerking bovenop het bord is visueel erg aantrekkelijk. Het ontwerp is licht en ergonomisch waardoor het gemakkelijk te vervoeren is. Het bord is verkrijgbaar met of zonder indexen en is compatibel met alle DGT elektronische schaaksets.

Alle voordelen van elektronisch schaken op een echt bord zijn betaalbaarder gemaakt!

Besturingssysteem: Windows 7, 8 of 10

Vanwege de verbinding via USB 3.0 is het niet mogelijk om de Smart Board te gebruiken met Windows XP (of ouder).

Op voorraad
SKU
3100
€ 229,00
Meer informatie
MerkDGT
Materiaal stukkenNee
Materiaal bordNee
Materiaal overigABS plastic
KenmerkNee
Dimensies⊞ ≈ 52 x 52 x 0,8 cm; ☐ ≈ 55 mm
FormaatNee
Combineert metNee
Levertijd1 - 2 dagen
VerpakkingNee
VerpakkingsinhoudNee
Gewicht2.4000
Kwaliteitsmerk CE speelgoedCE speelgoed, geen specifieke waarschuwingen
Opmerking-
Verzend beleidLevering naar legale en reguliere internationale bestemmingen - anders wordt uw geld terugbetaald
Retour beleid30 dagen niet goed geld terug garantie
Product statusNieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan