Overname Raindroptime door De Beste Zet

Overname Raindroptime door De Beste Zet

Beste klanten,

Welkome op de site van Raindroptime, een webwinkel met een brede assortiment schaakproducten voor goede prijzen en met snelle levering.

Begin februari zijn Leo Hoverstad en zijn vrouw Yvonne gestopt met Raindroptime die ze de afgelopen 5 jaar samen hadden gerund. Wij, Robert Klomp en Erika Sziva, hebben hun zaak overgenomen.

Hierbij willen we ons heel kort voorstellen. Robert is een IT expert, een sterke hobbyschaker en een organisator van schaaktoernooien. Erika is een schaakgrootmeester bij de dames, schaaktrainer en sinds 1994 hield ze zich bezig met de verkoop van schaakboeken en -materiaal.

Onze bedoeling is, dat de Raindroptime website zijn sterke kanten behoudt: o.a. zijn uitgebreide assortiment en lage prijzen. Robert zal proberen de website te verbeteren en technische problemen die momenteel met de e-mail verkeer spelen z.s.m. op te lossen. Op dit moment krijgt u niet altijd een bevestiging als u een bestelling heeft geplaatst maar als de betaling via Multisafe gelukt is, komt uw bestelling altijd goed bij ons binnen. Indien u toch twijfelt, kunt u op onderstaand telefoonnummer of e-mail adres altijd contact zoeken met ons.

Wij hebben heel veel voorraad kunnen overnemen van Leo en Yvonne. Echter zijn sommige producten toch even uitverkocht. Deze zullen we proberen z.s.m. weer in te kopen. Raindroptime is vooral bedoeld voor de consumentenmarkt, al heeft het voor de sterkere schakers ook mooie producten te bieden. Zoekt u toch iets op schaak- of damgebied die niet te vinden is in deze webwinkel, bijvoorbeeld wat serieuzere schaakboeken, dan kunt u altijd een kijkje nemen op onze andere website die meer voor de wat sterkere schakers bedoeld is: De Beste Zet (www.debestezet.nl). Wij hopen u op deze manier van twee kanten te kunnen helpen.

Mocht u opmerkingen of verbeterpunten hebben voor ons, we zouden het erg waarderen als u ons verder helpt met het verbeteren van onze zaak.

Met vriendelijke groeten, Erika en Robert