Nieuwe webshop

Nieuwe webshop

Welkom bij de nieuwe webshop van Raindroptime ! De webshop is ge-update van Magento 1.7 naar Magento 2.1.Technisch gezien een grote stap. De website past zich nu automatisch aan, bijvoorbeeld aan het tablet of mobiele telefoon formaat. De kleurige achtergrond wolkjes konden dat niet zo goed aan, dus die zijn weggelaten. Ook zijn een aantal vervelende bugs opgelost. We verzorgen nu ook de webshop voor de NOB (Onderwatersportbond) en de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie).

In de komende maanden wordt extra functionaliteit aangezet, zoals meer verzend en betaal opties en een helpdesk die aan de contact gelinked is. Niet alles is gelijk merkbaar, zoals allerlei maatregelen op het gebied van versterkte encryptie van bewaarde passwords.

De wijzigingen aan de webshop en het magazijn hebben veel tijd en geld gekost. We kunnen ons nu weer op nieuwe dingen storten en dat zal te merken zijn aan nieuwe producten en meer voorraden. Veel van de verdwenen informatie zal terugkomen in de Blog. Daarnaast gaat daar ook veel nieuwe schaak en daminformatie komen. 

Veel winkel plezier !

Het Raindroptime-team