DGT Stappenmethode schaaktraining en schaakprogramma Fritz op CD (6 talen)

DGT Stappenmethode schaaktraining programma (windows) en schaakprogramma Fritz (windows) op CD. De Stappenmethode draait onder Windows. Het schaaktraining programma bevat 43 lessen (stap 1 tot en met 3) en 1900 interactieve oefeningen. Het schaakprogramma Fritz 9 is ontwikkelt door Chessbase. Met de CD komt ook een 30 dagen gratis uitprobeer periode van Playchess de populaire online schaak speel site.
Op voorraad
SKU
3942
€ 24,95
DGT Stappenmethode schaaktraining programma (windows) en schaakprogramma Fritz (windows) op CD. De Stappenmethode draait onder Windows. Het schaaktraining programma bevat 43 lessen en 1900 interactieve oefeningen. Het schaaktraining programma behandelt alle schaakregels en basis schaak taktiek die je tegen kunt komen in een schaakpartij. Op de CD wordt de voortgang en de resultaten bijgehouden bij het door lopen van de lessen. De lessen zijn aangevuld met spelletjes. Stap 1: 1. Het bord en de stukken; 2. De loop van de stukken; 3. Aanval en slaan; 4. De pion; 5. Verdedigen; 6. Schaak en schaak opheffen; 7. Mat in een (1); 8. Mat in een (2); 9. De rokade; 10. De voordelige ruil; 11. De tweevoudige aanval; 12. Remise; 13. Mat zetten met de dame; 14. De pion: en passant slaan; 15. De notatie. Stap 2: 1. Activiteit en kwetsbaarheid;2. Dubbele aanval: dame;3. De penning;4. Uitschakelen verdediger;5. De gouden regels; 6. Mat in twee;7. Aanvalsdoel: veld;8. Dubbele aanval: paard;9. Mat zetten met een toren;10.Dubbele aanval: koning, toren, loper, pion;11.Aftrekaanval;12.Verdedigen tegen mat;13.De korte notatie.Stap 3: 1. De opening afmaken; 2. Aftrek- en dubbelschaak; 3. Aanval op een gepend stuk; 4. Mat; 5. Pionneneindspel: het vierkant; 6. Uitschakelen verdediging; 7. Verdedig tegen tactiek; 8. Klein Plan; 9. Remise; 10. Röntgen; 11. De opening; 12. Gepende stukken; 13. Mobiliteit; 14. Sleutelvelden; 15. Dreigingen. Het schaakprogramma Fritz 9 is ontwikkelt door Chessbase en kan ook 960 schaak spelen. Met de CD komt ook een 30 dagen gratis uitprobeer periode van Playchess de populaire online schaak speel site.
Meer informatie
MerkDGT
Materiaal stukkenNee
Materiaal bordNee
Materiaal overigNee
KenmerkNee
Dimensies-
FormaatNee
Combineert met-
LevertijdNee
Verpakking-
VerpakkingsinhoudNee
Gewicht1.0000
Kwaliteitsmerk CE speelgoedNee
Opmerking-
Verzend beleidNee
Retour beleidNee
Product statusNieuw
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan